Relax & Geniet Retraite

Tijd om persoonlijk te groeien 

uit te rusten of op te laden

en thuis te komen in je lichaam!


Steeds meer mensen hebben spanningen of voelen zich overprikkeld. Er wordt steeds meer van ons verwacht. 

Dat slurpt een heleboel energie. Gun je zelf daarom tijd om te ontladen en op te laden via een van de retraites die we organiseren. 

Inhoud Retreat


1. Theorie: kennis en bewustwording zijn de sleutel tot elke verandering. We zullen daarom starten met een kleine uitleg over de invloed van ons denken, voelen en handelen op onze energie en daarmee onze levenskwaliteit en onze gezondheid. Je krijgt  waardevolle praktische inzichten.

 

2: Praktisch: Je gaat aan de gang met eenvoudige maar kachtige oefeningen die je overal kunt toepassen om meer bij je zelf en in je eigen energie te verblijven. Je leert van spanning naar ontspanning te gaan.  Je leert de spiegels om je heen leren begrijpen en daarmee kun je veel positiever omgaan met dagelijkse uitdagingen. Dit doen we door middel van het gebruik van quantum fysica, de vitaliteitscheck en mindfull wandelen in het bos.


3: Van hoofd, naar hart: Een is maar een reis van 25 cm en toch zal het enorm veel impact op je leven hebben. Op een laagdrempelige manier leer je contact te maken met je binnenwereld. Je ervaart het gevoel van al je gevoelige zintuigen door de heldere kanalen test, muziek, stilte, schrijfopdracht, meditatie, visualisatie en boswandeling.  Laat je verrassen van wat stilte voor jou kan betekenen en ontdek je authentieke zelf.


Daarnaast geven wij op maat behandelingen  afhankelijk van de groep of privé de keuze voor:

  • ontspannen in jacuzzi / moment van bezinning
  • Lichaamsgerichte behandeling of Vitaliteitscoaching in praktijk
  •  Afstemming op de ziel (reading)Mijn naam is Jolanda de Jong (1976) , gevoelig, maar ook krachtig, altijd in voor een goed diepgaand gesprek, maar ik hou ook van lichtheid in mijn leven. Ik zoek altijd naar verbetering in mijzelf en in anderen. Daarom werk ik naast de opleidingen waar ik kennis heb vergaard, graag op mijn gevoel. Ik maak via mijn hart contact met jou, zodat er verbinding ontstaat in jezelf, en dan ontstaat er vanzelf magie! Door de jaren heen heb ik veel kinderen, volwassenen en professionals mogen begeleiden als (energetisch) Sensi Plus therapeut en (kinder) fluisteraar. Ik neem je graag mee op reis naar jezelf, naar jouw gevoel om zo de beste versie van jezelf te ZIJN.